Tentang Saya

Saya yang amat meminati seni fotografi mempertaruhkan Portraiture sebagai matlamat asal saya. Berumur 36 tahun pada november 2011. Berasal dari Baling, Kedah dan kini menetap di Kulim. Senang di ajak berbicara mengenai portraiture.
Jurusan Diploma Mechanical Engineering.

Saya banyak shoot portraiture sebenarnya bukan lah untuk mencari objek/subjek yg menarik tetapi untuk memperkembangkan teknik fotografi dan juga sedikit sentuhan editing juga perlu dilakukan supaya pengalaman sentiasa bertambah. Teknik yg saya gunakan untuk outdoor adalah mnegunakan available light dan jugak strobes.

Kerana terlalu teruja dan teramat meminati seni fotografi (portraiture) maka lahirlah hasrat bersama rakan kongsi untuk merakamkan detik-detik dan moment di dalam wedding portraiture.
Foto adalah sesuatu yg indah yang tiada nilai taranya bila kita memahami dan menghayati, sesuatu moment yg indah tidak selalu kita dapati, oleh itu adalah menjadi tanggungjawab serta tugas kami untuk merakam moment-moment yg terindah dalam hidup anda.

Insyaallah.

daripada
Lan Image (Mohamad Azlan)
012-5813749


Segala isi kandung didalam blog ini adalah hak milik Lan Image. Sebarang salinan adalah dilarang sama sekali melainkan dengan keizinan daripada Lan Image.